Atpūtai un izklaidei paredzētu transportlīdzekļu remonts

Kārtot: Augstāk novērtētie




Note, SIA Penkules iela 37, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167

Note, SIA

51 Atsauksmes
Penkules iela 37, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167
SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu.
  • Ratiņkrēsliem piemērota autostāvvieta
  • Iepirkšanās veikalā
  • Kredītkartes

Rekomendētās atsauksmes





Reinis Rudzītis
17.12.2023
Autospeci / Motospeci LV
Šķita labs un godīgs meistars. Problēmu atrisināja un cenas bija pieņemamas
Maris Vigants
12.12.2023
Note, SIA
Salabos, pastāstīs un viss būs kārtībā
U-126 drons
06.12.2023
Autospeci / Motospeci LV
Laba vieta, kur pirms pusdienām nopirkt situs otros ēdienus. Sākot ar plovu+gaļas sacepumus, kā vistiņas un citi ēdieni. Ap 11.00 nebija daudz cilvēki..Rimi- kā jau Rimi veikals..))
Jörg
04.12.2023
Note, SIA
Ganz lieben Dank für die schnelle Hilfe kurz vor dem Johannistag. Der Servicegedanke wird hier ganz groß geschrieben und gelebt. Habe ich in Deutschland so bisher nicht erlebt......DANKE
atis barausks
30.11.2023
Autospeci / Motospeci LV
Jurka skaļi auro
SailingBoat SoulMates
29.11.2023
Note, SIA
This guy is great. I had an awning problem and he had the fix for the immediate problem but on further inspection he told me sometime in the past the awning was badly damaged and needed to be removed. I have only had it less than 1 years so previous owner damaged it and did a really poor repair.I also had a sink galley sink drainage problem and knew the fix but could not accomplish it. He showed me how.Great guy and a real expert.
Dainis Ābele
16.11.2023
Note, SIA
Sakopti kemperi un profesionāla attieksme !Tagad Notes kemperu centrs atrodās jaunā adresē Upesgrīvas iela 64/Penkules ielas stūris Mārupē.Var braukt no K.ulmaņa gatves Nestes taisni .
Kristaps Sprincis
10.11.2023
Autospeci / Motospeci LV
Ļoti augstprātīga attieksme. Gribēju noskaidrot dažus jautājumus par motorollera remonta iespējām. Savienoja ar kaut kādu tēlu, kuram nebija priekštata par Piagio 2T motora uzbūvi, toties augstprātības bija vairāk kā sunim blusu.Bet meistari iespējams, ka ir labi... tik tālu diemžēl netiku.
Artis L
06.11.2023
Autospeci / Motospeci LV
Sākumā likās ļoti laba attsaucība, un ātrs remonts, bet īstie brīnumi sākās aizbraucot prom no servisa. Servisā nomainīja gultni un nākošajā dienā, pēc remonta, mašīnā uzmenta kļudu, ka jāpārbauda bremžu sistēma. Ok, apskatījos nedaudz bija nokrities līmenis bremžu šķidrumam, nopirku un pielēju vēl, bet braucot jau vēl vēlāk bremzes pa visam pazuda! Beigās jau nu kad tiku citā servisā, noņēma riepu un nu gan brīnumi! Bremžu trubiņai NAV PIESKRŪVĒTS UZGRIEZNIS LĪDZ GALAM un saliekts bremžu disks! Nu gan mestaram"
Linda Vārava-Ārena
22.10.2023
Autospeci / Motospeci LV
Paldies par mašīnas remontu. Meistari prasmīgi un izdara tādas lietas, kuras citur Rīgā nav iespējams izdarīt.